Maaltijdservice

Gezond en lekker

Vindt u het belangrijk om dagelijks gezond en lekker te eten, maar heeft u niet altijd tijd of gelegenheid om zelf te koken? Reinier & Leonie’s Groenten en Fruit bezorgt dagelijks verse maaltijden bij u aan huis. Ideaal voor mensen met een druk leven en senioren.

Dagelijks vers

Onze verse maaltijden worden dagelijks bereid door een vakkundige chefkok: Reinier zelf. U krijgt altijd een smaakvolle, voedzame maaltijd met vlees, vis of een vegetarische optie, verse groenten, aardappelgarnituren of pasta, inclusief een toetje of vers fruit na. Onze maaltijden passen in een zoutarm dieet. We maken alleen gebruik van de beste producten. U kunt kiezen voor warme maaltijden of koude maaltijden die u zelf opwarmt.

Bezorgen

Onze maaltijden worden iedere dag gratis bezorgd, met uitzondering van de zondagsmaaltijd: die wordt op zaterdag koud geleverd. U kunt dan kiezen tussen een schotel die koud gegeten kan worden of een maaltijd die u zelf opwarmt.

Voor de bezorgservice geldt een minimumafname van drie maaltijden per week. U kunt onze maaltijden ook dagelijks in de winkel afhalen. Heeft u een speciaal dieet? Geen probleem, wij kunnen aan al uw dieetwensen tegemoet komen. Voor meer informatie of aanmelding voor de maaltijdservice,
bel 0575 550 850.

Bestellijst

Iedere week hebben we een ander menu met keuze uit meerdere opties. De nieuwe bestellijst ligt iedere dinsdag in de winkel. Als u gebruikmaakt van onze maaltijdservice krijgt u die thuisbezorgd. 

Reinier en Leonie groente en fruit
Tel: 0575 - 550 850